NTN-SNR breidt aanbod kettingsets uit

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
NTN-SNR breidt kettingsets uit. (Foto: SNR-NTN)

NTN-SNR breidt zijn assortiment uit met 22 distributiekettingsets, bestemd voor de meest populaire Europese en Aziatische merken. Volgens de fabrikant dekt het assortiment hiermee de meest gangbare toepassingen. De sets bevatten alle benodigde onderdelen om de vervanging van de distributieketting te vereenvoudigen. De sets bestaan uit een ketting, kettingspanners, geleiders en tandwielen. De fabrikant biedt ook zes afzonderlijke spanners voor kettingen voor de merken Subaru, Suzuki en Honda.

De markt wordt nu nog gedomineerd door de riem, maar volgens NTN-SNR zal een toenemend aantal voertuigen zijn uitgerust met een distributieketting.

NTN-SNR is onderdelenfabrikant van onder andere wiellagers.