VW verhoogt prijzen onderdelen

Volkswagen • De Volkswagen Groep verhoogt per 1 januari opnieuw de prijzen van onderdelen. Dat geldt voor alle groepsmerken, van Volkswagen tot Audi en inclusief VW bestelwagens. De prijsverhoging trekt de exclusieve onderdelen, toebehoren en motorolie. Dat meldt het Duitse vakblad KFZ-Betrieb dat de brief van VW aan zijn dealers en andere kopers van onderdelen in handen…
Redactie Redactie
Personenautoregistraties stijgen in januari met 6,5 procent
(Foto: Volkswagen) (Foto: Volkswagen)

De Volkswagen Groep verhoogt per 1 januari opnieuw de prijzen van onderdelen. Dat geldt voor alle groepsmerken, van Volkswagen tot Audi en inclusief VW bestelwagens. De prijsverhoging trekt de exclusieve onderdelen, toebehoren en motorolie.

Dat meldt het Duitse vakblad KFZ-Betrieb dat de brief van VW aan zijn dealers en andere kopers van onderdelen in handen heeft gekregen. De verhogingen vallen wel lager uit dan de 8,5 procent die VW begin dit jaar op sommige prijzen legde.

Onderdelen voor VW, VW bestelwagens, Seat en Cupra worden gemiddeld 3 procent duurder, die voor Skoda 4,45 procent en voor Audi 6 procent. De prijs voor motorolie gaat met 5 procent omhoog. Aan de andere kant berekent VW zijn afnemers voor Adblue vanaf 1 januari 23,5 procent minder.

In oktober verlaagde de Volkswagen Group zijn winstverwachting voor 2023.

VW verhoogt prijzen onderdelen | Automotive Online

VW verhoogt prijzen onderdelen

Volkswagen • De Volkswagen Groep verhoogt per 1 januari opnieuw de prijzen van onderdelen. Dat geldt voor alle groepsmerken, van Volkswagen tot Audi en inclusief VW bestelwagens. De prijsverhoging trekt de exclusieve onderdelen, toebehoren en motorolie. Dat meldt het Duitse vakblad KFZ-Betrieb dat de brief van VW aan zijn dealers en andere kopers van onderdelen in handen…
Redactie Redactie
Personenautoregistraties stijgen in januari met 6,5 procent
(Foto: Volkswagen) (Foto: Volkswagen)

De Volkswagen Groep verhoogt per 1 januari opnieuw de prijzen van onderdelen. Dat geldt voor alle groepsmerken, van Volkswagen tot Audi en inclusief VW bestelwagens. De prijsverhoging trekt de exclusieve onderdelen, toebehoren en motorolie.

Dat meldt het Duitse vakblad KFZ-Betrieb dat de brief van VW aan zijn dealers en andere kopers van onderdelen in handen heeft gekregen. De verhogingen vallen wel lager uit dan de 8,5 procent die VW begin dit jaar op sommige prijzen legde.

Onderdelen voor VW, VW bestelwagens, Seat en Cupra worden gemiddeld 3 procent duurder, die voor Skoda 4,45 procent en voor Audi 6 procent. De prijs voor motorolie gaat met 5 procent omhoog. Aan de andere kant berekent VW zijn afnemers voor Adblue vanaf 1 januari 23,5 procent minder.

In oktober verlaagde de Volkswagen Group zijn winstverwachting voor 2023.