LKQ sluit samenwerking met ATU-moeder Mobivia

Onderdelen • Daarmee wil het bedrijf nog meer inspelen op de wensen van zijn klanten.
Redactie Redactie
• Laatste update:
(foto: LKQ)

LKQ Europe heeft een alliantie gesloten met Mobivia, een van de grootste keten van autowerkplaatsen in Europa. ‘De overeenkomst is gebaseerd op wederzijdse samenwerking, waaronder de levering van auto-onderdelen voor Mobivia’s ATU-vestigingen in Duitsland alsmede optimalisering van de logistieke processen’, meldt het bedrijf in een persbericht.

Het Franse Mobivia heeft naast ATU ook Norauto in Frankrijk, Midas in onder meer België en Spanje en Auto 5 in België. Het bedrijf telt 1.970 vestigingen in 18 landen met in totaal 23.300 werknemers. Mobivia is ook een grote speler op het gebied van de auto-distributie en logistiek. LKQ werkt op haar beurt onder merken als LKQ Euro Car Parts en LKQ Benelux-France.

‘’We zijn blij om te partneren met LKQ Europe en te kunnen profiteren van zijn state-of-the-art distributienetwerk in Duitsland’’, zegt bestuursvoorzitter Fabien Derville van Mobivia. ‘’Beide bedrijven zijn leiders in de Europese automotive aftermarkt en door deze samenwerking bereiken we aanzienlijke efficiëntie verbeteringen die het serviceniveau aan onze klanten verder opvoeren.’’

Ceo Varun Laroyia van het Zwitserse LKQ Europe spreekt op zijn beurt van ‘een oplossing die zijn rivalen niet kent op de markt’. ‘”We delen een gezamenlijke kracht: de beste diensten leveren aan onze klanten en een duurzame en betaalbare mobiliteit leveren.”

Vorige maand lanceerde LKQ in Nederland een nieuw dealerconcept

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

LKQ sluit samenwerking met ATU-moeder Mobivia | Automotive Online

LKQ sluit samenwerking met ATU-moeder Mobivia

Onderdelen • Daarmee wil het bedrijf nog meer inspelen op de wensen van zijn klanten.
Redactie Redactie
• Laatste update:
(foto: LKQ)

LKQ Europe heeft een alliantie gesloten met Mobivia, een van de grootste keten van autowerkplaatsen in Europa. ‘De overeenkomst is gebaseerd op wederzijdse samenwerking, waaronder de levering van auto-onderdelen voor Mobivia’s ATU-vestigingen in Duitsland alsmede optimalisering van de logistieke processen’, meldt het bedrijf in een persbericht.

Het Franse Mobivia heeft naast ATU ook Norauto in Frankrijk, Midas in onder meer België en Spanje en Auto 5 in België. Het bedrijf telt 1.970 vestigingen in 18 landen met in totaal 23.300 werknemers. Mobivia is ook een grote speler op het gebied van de auto-distributie en logistiek. LKQ werkt op haar beurt onder merken als LKQ Euro Car Parts en LKQ Benelux-France.

‘’We zijn blij om te partneren met LKQ Europe en te kunnen profiteren van zijn state-of-the-art distributienetwerk in Duitsland’’, zegt bestuursvoorzitter Fabien Derville van Mobivia. ‘’Beide bedrijven zijn leiders in de Europese automotive aftermarkt en door deze samenwerking bereiken we aanzienlijke efficiëntie verbeteringen die het serviceniveau aan onze klanten verder opvoeren.’’

Ceo Varun Laroyia van het Zwitserse LKQ Europe spreekt op zijn beurt van ‘een oplossing die zijn rivalen niet kent op de markt’. ‘”We delen een gezamenlijke kracht: de beste diensten leveren aan onze klanten en een duurzame en betaalbare mobiliteit leveren.”

Vorige maand lanceerde LKQ in Nederland een nieuw dealerconcept

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.