E-scooterfabrikant Cake kiest Kwikfit als onderhoudspartner

E-mobility • Kwikfit heeft sinds 2022 de bakens verzet richting e-mobility.
Redactie Redactie
Dankzij de nieuwe samenwerking gaat Kwikfit nu ook e-scooters servicen. (foto: Kwikfit)

Kwikfit gaat samenwerken met de Zweedse fabrikant van elektrische scooters Cake. De werkplaatsketen zal in Nederland een belangrijke rol gaan spelen in het Europese servicenetwerk van Cake. Eigenaren van de elektrische scooters kunnen voor service onder meer terecht in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven.

Kwikfit heeft sinds 2022 de bakens verzet richting e-mobility en richt zich steeds meer op het onderhoud van verschillende elektrische voertuigen, van elektrische auto’s tot e-bikes, aldus een persbericht. In april 2022 opende Kwikfit de eerste vestiging voor onderhoud aan elektrische auto’s en in oktober werd Kwikfit onderhoudspartner voor Nio.

Dankzij de nieuwe samenwerking gaat Kwikfit nu ook e-scooters servicen. Naast onderhoud en herstel kunnen ook garantiewerkzaamheden worden uitgevoerd. “Dit is voor ons de volgende stap richting de e-mobility markt. We kunnen nu naast elektrische auto’s en e-bikes ook elektrische scooters gaan servicen’’, aldus Pieter Bikker, sinds maart 2022 E-mobility director bij Kwikfit.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

E-scooterfabrikant Cake kiest Kwikfit als onderhoudspartner | Automotive Online

E-scooterfabrikant Cake kiest Kwikfit als onderhoudspartner

E-mobility • Kwikfit heeft sinds 2022 de bakens verzet richting e-mobility.
Redactie Redactie
Dankzij de nieuwe samenwerking gaat Kwikfit nu ook e-scooters servicen. (foto: Kwikfit)

Kwikfit gaat samenwerken met de Zweedse fabrikant van elektrische scooters Cake. De werkplaatsketen zal in Nederland een belangrijke rol gaan spelen in het Europese servicenetwerk van Cake. Eigenaren van de elektrische scooters kunnen voor service onder meer terecht in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven.

Kwikfit heeft sinds 2022 de bakens verzet richting e-mobility en richt zich steeds meer op het onderhoud van verschillende elektrische voertuigen, van elektrische auto’s tot e-bikes, aldus een persbericht. In april 2022 opende Kwikfit de eerste vestiging voor onderhoud aan elektrische auto’s en in oktober werd Kwikfit onderhoudspartner voor Nio.

Dankzij de nieuwe samenwerking gaat Kwikfit nu ook e-scooters servicen. Naast onderhoud en herstel kunnen ook garantiewerkzaamheden worden uitgevoerd. “Dit is voor ons de volgende stap richting de e-mobility markt. We kunnen nu naast elektrische auto’s en e-bikes ook elektrische scooters gaan servicen’’, aldus Pieter Bikker, sinds maart 2022 E-mobility director bij Kwikfit.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.