KwikFit servicepartner voor elektrische voertuigen van Spijkstaal

KwikFit • De Nederlandse fabrikant maakt al meer dan 80 jaar elektrische voertuigen.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Foto: Kwikfit

KwikFit wordt servicepartner voor de lichte elektrische voertuigen (LEV) van Spijkstaal. Klanten van Spijkstaal kunnen bij meer dan honderd EV-gecertificeerde vestigingen van KwikFit terecht voor service. Dat melden beide bedrijven.

Al meer dan 80 jaar bouwt Spijkstaal elektrische voertuigen voor transport van goederen en personen. Na een faillissement in 2015 volgde een succesvolle doorstart. De LEV’s van Spijkstaal worden onder meer gebruikt door DHL, Jumbo, defensie en meerdere grote bouwbedrijven.

“We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met Spijkstaal en een nieuwe dimensie toe te voegen aan onze groeiende betrokkenheid bij de e-mobiliteitsmarkt”, aldus Pieter Bikker, directeur E-mobility bij KwikFit. “De LEV-voertuigen van Spijkstaal zijn niet alleen technologisch geavanceerd, maar dragen ook bij aan duurzame stadslogistiek.

KwikFit wil zichzelf steeds meer profileren als servicepunt voor elektrische voertuigen (auto’s, fietsen en andere elektrisch aangedreven voertuigen).

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

KwikFit servicepartner voor elektrische voertuigen van Spijkstaal | Automotive Online

KwikFit servicepartner voor elektrische voertuigen van Spijkstaal

KwikFit • De Nederlandse fabrikant maakt al meer dan 80 jaar elektrische voertuigen.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Foto: Kwikfit

KwikFit wordt servicepartner voor de lichte elektrische voertuigen (LEV) van Spijkstaal. Klanten van Spijkstaal kunnen bij meer dan honderd EV-gecertificeerde vestigingen van KwikFit terecht voor service. Dat melden beide bedrijven.

Al meer dan 80 jaar bouwt Spijkstaal elektrische voertuigen voor transport van goederen en personen. Na een faillissement in 2015 volgde een succesvolle doorstart. De LEV’s van Spijkstaal worden onder meer gebruikt door DHL, Jumbo, defensie en meerdere grote bouwbedrijven.

“We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met Spijkstaal en een nieuwe dimensie toe te voegen aan onze groeiende betrokkenheid bij de e-mobiliteitsmarkt”, aldus Pieter Bikker, directeur E-mobility bij KwikFit. “De LEV-voertuigen van Spijkstaal zijn niet alleen technologisch geavanceerd, maar dragen ook bij aan duurzame stadslogistiek.

KwikFit wil zichzelf steeds meer profileren als servicepunt voor elektrische voertuigen (auto’s, fietsen en andere elektrisch aangedreven voertuigen).

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.