KwikFit betaalt rijlessen voor medewerkers

KwikFit •
KwikFit stelt als voorwaarde dat de medewerker zich tenminste drie jaar aan het bedrijf committeert.
Redactie Redactie
• Laatste update:
KwikFit
(Foto: KwikFit)
KwikFit gaat de rijlessen van medewerkers betalen. Volgens de werkplaatsketen is het initiatief bedoeld ‘om te investeren in het personeel en om nieuwe collega’s aan te trekken.’ Dit meldt KwikFit vandaag. Het bedrijf betaalt de rijopleiding die nodig is voor het halen van een rijbewijs B.
De actie is volgens KwitFit gericht op jonge (aankomende) medewerkers die net de leeftijd hebben waarop ze aan rijlessen mogen beginnen. Medewerkers met een vast contract krijgen de totale kosten van de rijopleiding gecompenseerd. De voorwaarde is wel, zo stelt KwikFit, dat de medewerker zich tenminste drie jaar aan het bedrijf committeert.
“De persoonlijke groei en vaktechnische skills van onze medewerkers vinden wij belangrijk,” aldus Therèse Doppenberg, HR Director bij KwikFit. “Een rijbewijs zal niet alleen het professionele leven van onze medewerkers verrijken, maar ook in hun privéleven een grote mate van vrijheid geven.”
KwikFit opende eerder deze maand een nieuwe vestiging op bedrijvenpark De President in Hoofddorp.
Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

KwikFit betaalt rijlessen voor medewerkers | Automotive Online

KwikFit betaalt rijlessen voor medewerkers

KwikFit •
KwikFit stelt als voorwaarde dat de medewerker zich tenminste drie jaar aan het bedrijf committeert.
Redactie Redactie
• Laatste update:
KwikFit
(Foto: KwikFit)
KwikFit gaat de rijlessen van medewerkers betalen. Volgens de werkplaatsketen is het initiatief bedoeld ‘om te investeren in het personeel en om nieuwe collega’s aan te trekken.’ Dit meldt KwikFit vandaag. Het bedrijf betaalt de rijopleiding die nodig is voor het halen van een rijbewijs B.
De actie is volgens KwitFit gericht op jonge (aankomende) medewerkers die net de leeftijd hebben waarop ze aan rijlessen mogen beginnen. Medewerkers met een vast contract krijgen de totale kosten van de rijopleiding gecompenseerd. De voorwaarde is wel, zo stelt KwikFit, dat de medewerker zich tenminste drie jaar aan het bedrijf committeert.
“De persoonlijke groei en vaktechnische skills van onze medewerkers vinden wij belangrijk,” aldus Therèse Doppenberg, HR Director bij KwikFit. “Een rijbewijs zal niet alleen het professionele leven van onze medewerkers verrijken, maar ook in hun privéleven een grote mate van vrijheid geven.”
KwikFit opende eerder deze maand een nieuwe vestiging op bedrijvenpark De President in Hoofddorp.
Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.