Overslaande brand treft autobedrijf in Hekelingen

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Het autobedrijf kon gered worden. (Foto: Google Maps)

Woensdagmiddag heeft er een flinke brand gewoed bij autobedrijf P. Lancee in Hekelingen.

Volgens Piet Lancee, eigenaar van het garagebedrijf, had de brand veel meer schade kunnen aanrichten, ware het niet dat de brandweer “heel goed werk verrichtte. Ze waren snel ter plaatse en hebben er echt voor gezorgd dat de schade niet groter werd. Er is nu een muur beschadigd en een stuk aan de zijkant van het pand is weg. Daar was een noodreparatie nodig. Ook is er een schuur weg. Gelukkig zijn de auto’s onbeschadigd.”

Na de noodreparaties kon het autobedrijf weer open. Lancee: “Het was wel even schrikken vorige week, maar gelukkig zijn we weer in bedrijf. Deze week komt de verzekering, dan kunnen we de uiteindelijke schade opnemen. Maar momenteel zijn we gewoon weer open.”

Vorige maand legde een felle brand nog een compleet autobedrijf in de as in Almere.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.

Overslaande brand treft autobedrijf in Hekelingen | Automotive Online

Overslaande brand treft autobedrijf in Hekelingen

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Het autobedrijf kon gered worden. (Foto: Google Maps)

Woensdagmiddag heeft er een flinke brand gewoed bij autobedrijf P. Lancee in Hekelingen.

Volgens Piet Lancee, eigenaar van het garagebedrijf, had de brand veel meer schade kunnen aanrichten, ware het niet dat de brandweer “heel goed werk verrichtte. Ze waren snel ter plaatse en hebben er echt voor gezorgd dat de schade niet groter werd. Er is nu een muur beschadigd en een stuk aan de zijkant van het pand is weg. Daar was een noodreparatie nodig. Ook is er een schuur weg. Gelukkig zijn de auto’s onbeschadigd.”

Na de noodreparaties kon het autobedrijf weer open. Lancee: “Het was wel even schrikken vorige week, maar gelukkig zijn we weer in bedrijf. Deze week komt de verzekering, dan kunnen we de uiteindelijke schade opnemen. Maar momenteel zijn we gewoon weer open.”

Vorige maand legde een felle brand nog een compleet autobedrijf in de as in Almere.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.