Brand verwoest autobedrijf Stifan in Roosendaal

Brand • Op het moment van de brand stonden er bij Stifan zo’n 100 occasions te koop.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(foto: Shutterstock)

Autobedrijf Stifan in Roosendaal is woensdagochtend door brand verwoest. De brand brak rond 04.00 uur vannacht uit en was om 06.00 uur onder controle.

Volgens het Brabants Dagblad is van het pand weinig meer over. Ook zijn er 70 tot 80 auto’s door de vlammen verwoest. Op het moment van de brand stonden er bij Stifan zo’n 100 occasions te koop, variërend in prijs van 699 tot 10.499 euro.

Veel menskracht

Zeker zestig brandweerlieden waren aanwezig om het vuur te bestrijden. Met vier blusvoertuigen en extra waterwagens had de brandweer als opzet om de naastgelegen panden te beschermen van de vuurzee. Dat lijkt gelukt te zijn, zo meldt Omroep Brabant. Er zou een lange tijd sprake zijn geweest van een enorme vlammenzee.

Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend. Voor zover bekend is er bij de brand niemand gewond geraakt.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Brand verwoest autobedrijf Stifan in Roosendaal | Automotive Online

Brand verwoest autobedrijf Stifan in Roosendaal

Brand • Op het moment van de brand stonden er bij Stifan zo’n 100 occasions te koop.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(foto: Shutterstock)

Autobedrijf Stifan in Roosendaal is woensdagochtend door brand verwoest. De brand brak rond 04.00 uur vannacht uit en was om 06.00 uur onder controle.

Volgens het Brabants Dagblad is van het pand weinig meer over. Ook zijn er 70 tot 80 auto’s door de vlammen verwoest. Op het moment van de brand stonden er bij Stifan zo’n 100 occasions te koop, variërend in prijs van 699 tot 10.499 euro.

Veel menskracht

Zeker zestig brandweerlieden waren aanwezig om het vuur te bestrijden. Met vier blusvoertuigen en extra waterwagens had de brandweer als opzet om de naastgelegen panden te beschermen van de vuurzee. Dat lijkt gelukt te zijn, zo meldt Omroep Brabant. Er zou een lange tijd sprake zijn geweest van een enorme vlammenzee.

Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend. Voor zover bekend is er bij de brand niemand gewond geraakt.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.