Requal sluit twee bedrijven aan

Jesse Busser Jesse Busser
Bergmans is één van de nieuw aangesloten bedrijven. (Foto: Bergmans)

Requal heeft in januari twee nieuwe garages aangesloten als lid. De garageformule komt met deze aansluiting op 44 leden uit. De twee nieuwe leden zijn Stovius Auto Service in Nieuwerkerk aan den IJssel en Bergmans Auto’s in Veldhoven.

“Door onze toetreding voegen we diensten, service en marketing toe en hebben we toegang tot collectieve projecten. De samenwerking met onze grossier Stahlie-Cam in Rotterdam is hier belangrijk in geweest,” vertelt Sjaak Stovius, van Stovius Auto Service in het persbericht van Requal.

Begin dit jaar voegde Requal-moederbedrijf Doyen Bosch-onderdelen toe aan zijn gamma.

Lees in ons garageformule-overzicht hoe Requal het doet in vergelijking met andere garageformules in Nederland.