Startend garagebedrijf Stalu Cars kiest voor Requal

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Stan Luijten (r) sluit zich aan bij Requal. (Foto: Regual)

Stan Luijten heeft zich recent met zijn autobedrijf Stalu Cars aangesloten bij de garageformule Requal Erkend Reparateurs. Dat meldt Doyen vandaag in een persbericht. Luijten is als jonge ondernemer (23) net gestart met zijn eigen universele, fullservice bedrijf in Moergestel. Volgens hem gaat het er om een goede balans te vinden tussen “zelf ontdekken en onderzoeken en leunen op kennis die je kunt krijgen.”

Het netwerk van Requal Erkend Reparateurs telt met deze laatste aansluting nu in totaal 40 deelnemers en sloot onlangs ook nog enkele bedrijven aan. De formule is vooral gericht op universele garagebedrijven die zelf de regie in handen willen houden, maar wel steun zoeken willen op het gebied van bijvoorbeeld technische data.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Startend garagebedrijf Stalu Cars kiest voor Requal | Automotive Online

Startend garagebedrijf Stalu Cars kiest voor Requal

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Stan Luijten (r) sluit zich aan bij Requal. (Foto: Regual)

Stan Luijten heeft zich recent met zijn autobedrijf Stalu Cars aangesloten bij de garageformule Requal Erkend Reparateurs. Dat meldt Doyen vandaag in een persbericht. Luijten is als jonge ondernemer (23) net gestart met zijn eigen universele, fullservice bedrijf in Moergestel. Volgens hem gaat het er om een goede balans te vinden tussen “zelf ontdekken en onderzoeken en leunen op kennis die je kunt krijgen.”

Het netwerk van Requal Erkend Reparateurs telt met deze laatste aansluting nu in totaal 40 deelnemers en sloot onlangs ook nog enkele bedrijven aan. De formule is vooral gericht op universele garagebedrijven die zelf de regie in handen willen houden, maar wel steun zoeken willen op het gebied van bijvoorbeeld technische data.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.