Requal klaar voor De Toekomst (en Seiger)

Foppe Lycklama à Nijeholt Foppe Lycklama à Nijeholt
• Laatste update:
Roy Hampsink (Hampsink Automaterialen), Frank Raassing en Patrick Seiger (Seiger Auto’s) sluiten zich aan bij Requal. (Foto: Doyen)

Seiger Auto’s en Autobedrijf De Toekomst sluiten zich aan bij het netwerk van Requal Erkend Reparateurs. Dat meldt Doyen vandaag in een persbericht.

Volgens eigenaar Patrick Seiger heeft hij met Seiger Auto’s in Deurningen een trouwe klantenkring opgebouwd. Na een recente verbouwing heeft Seiger nog meer ambities. Hij besloot samen met de groothandel Hampsink Automaterialen Oldenzaal in dit concept te stappen om verder te groeien. “Je moet niet gaan leunen op de klanten die je al hebt. Ook zeer tevreden klanten kunnen om wat voor reden dan ook uit de werkplaats verdwijnen. Daarom is het zaak zichtbaar te blijven en lokaal actief om bekend te blijven bij de automobilist in de regio”, aldus de eigenaar.Bekijk hier het meest recente overzicht van de grootste garageformules in Nederland.

Autobedrijf de Toekomst uit Haarlem sluit zich op aanraden van Star Automaterialen te Haarlem aan bij Requal. Vorige maand sloot ook het startende bedrijf Stalu Cars zich aan bij de garageformule.

Geplaatst in rubriek:
Foppe Lycklama à Nijeholt
Foppe Lycklama à Nijeholt

Foppe (’81) is dit jaar (2019) begonnen bij Automotive. Hij houdt zich als redacteur onder andere bezig met telematica en bedrijfseconomische dossiers die aansluiten op de auto- en mobiliteitsbranche. Ook volgt hij politieke ontwikkelingen (hij is politicoloog) op de voet.

Requal klaar voor De Toekomst (en Seiger) | Automotive Online

Requal klaar voor De Toekomst (en Seiger)

Foppe Lycklama à Nijeholt Foppe Lycklama à Nijeholt
• Laatste update:
Roy Hampsink (Hampsink Automaterialen), Frank Raassing en Patrick Seiger (Seiger Auto’s) sluiten zich aan bij Requal. (Foto: Doyen)

Seiger Auto’s en Autobedrijf De Toekomst sluiten zich aan bij het netwerk van Requal Erkend Reparateurs. Dat meldt Doyen vandaag in een persbericht.

Volgens eigenaar Patrick Seiger heeft hij met Seiger Auto’s in Deurningen een trouwe klantenkring opgebouwd. Na een recente verbouwing heeft Seiger nog meer ambities. Hij besloot samen met de groothandel Hampsink Automaterialen Oldenzaal in dit concept te stappen om verder te groeien. “Je moet niet gaan leunen op de klanten die je al hebt. Ook zeer tevreden klanten kunnen om wat voor reden dan ook uit de werkplaats verdwijnen. Daarom is het zaak zichtbaar te blijven en lokaal actief om bekend te blijven bij de automobilist in de regio”, aldus de eigenaar.Bekijk hier het meest recente overzicht van de grootste garageformules in Nederland.

Autobedrijf de Toekomst uit Haarlem sluit zich op aanraden van Star Automaterialen te Haarlem aan bij Requal. Vorige maand sloot ook het startende bedrijf Stalu Cars zich aan bij de garageformule.

Geplaatst in rubriek:
Foppe Lycklama à Nijeholt
Foppe Lycklama à Nijeholt

Foppe (’81) is dit jaar (2019) begonnen bij Automotive. Hij houdt zich als redacteur onder andere bezig met telematica en bedrijfseconomische dossiers die aansluiten op de auto- en mobiliteitsbranche. Ook volgt hij politieke ontwikkelingen (hij is politicoloog) op de voet.