Dekkerautogroep Schagen wordt Carprof

Maarten Bokslag Maarten Bokslag

Dit meldt André Hakhof, aftersalesmanager bij Dekkerautogroep. De andere vestigingen van Dekkerautogroep, dat op plek 32 staat in de Automotive Dealerholding Top 60 en de grootste Ford-dealer van de kop van Noord-Holland is, zullen geen Carprof worden, aldus Hakhof. “Het gaat vooral om de kleinere vestigingen. In Schagen speelt het probleem van vergrijzing. Door aansluiting te zoeken bij Carprof hopen we meer omzet te halen uit de service aan andere merken.”

Rendement

De aanvulling van het Ford-dealerschap met Carprof is geen ingrijpende kwestie voor Dekkerautogroep. “Het gaat vooral om de signing, we gaan niet verbouwen of uitbreiden. Maar we profiteren van de voordelen van Carprof en de werving via internet. Carprof biedt 24 maanden garantie op reparaties. Dat spreekt onze klanten aan.” Het rendement van de aansluiting is niet direct te merken, volgens Dekker duurt dat één tot twee jaar. “We zien nu dat er in Heerhugowaard een aanwas van nieuwe klanten is. Daar zijn we nu een jaar Carprof.”

Carprof, de universele garageformule van AD Benelux, ging in 2009 van start en timmert flink aan de weg. Verleden jaar kwamen er meerdere nieuwe bedrijven bij, waaronder vier vestigingen van Louwman.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Dekkerautogroep Schagen wordt Carprof | Automotive Online

Dekkerautogroep Schagen wordt Carprof

Maarten Bokslag Maarten Bokslag

Dit meldt André Hakhof, aftersalesmanager bij Dekkerautogroep. De andere vestigingen van Dekkerautogroep, dat op plek 32 staat in de Automotive Dealerholding Top 60 en de grootste Ford-dealer van de kop van Noord-Holland is, zullen geen Carprof worden, aldus Hakhof. “Het gaat vooral om de kleinere vestigingen. In Schagen speelt het probleem van vergrijzing. Door aansluiting te zoeken bij Carprof hopen we meer omzet te halen uit de service aan andere merken.”

Rendement

De aanvulling van het Ford-dealerschap met Carprof is geen ingrijpende kwestie voor Dekkerautogroep. “Het gaat vooral om de signing, we gaan niet verbouwen of uitbreiden. Maar we profiteren van de voordelen van Carprof en de werving via internet. Carprof biedt 24 maanden garantie op reparaties. Dat spreekt onze klanten aan.” Het rendement van de aansluiting is niet direct te merken, volgens Dekker duurt dat één tot twee jaar. “We zien nu dat er in Heerhugowaard een aanwas van nieuwe klanten is. Daar zijn we nu een jaar Carprof.”

Carprof, de universele garageformule van AD Benelux, ging in 2009 van start en timmert flink aan de weg. Verleden jaar kwamen er meerdere nieuwe bedrijven bij, waaronder vier vestigingen van Louwman.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.