Service Center Verweij naar Carprof

Carprof • Het Haagse bedrijf verandert de naam naar Carprof Forepark.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Carprof Forepark nog met de oude naam (foto: Service Center Verweij)

Service Center Verweij in Den Haag heeft zich aangesloten bij Carprof, en verandert bij die gelegenheid ook de naam. “Het wordt Carprof Forepark”, vertelt directeur Marco van Wingerde aan Automotive.

In 2020 nam Autoschade Herstel Verweij universeel garagebedrijf Autopunt.com over. Dat ligt enkele panden verderop, op bedrijventerrein Forepark. Sindsdien heette het autobedrijf Verweij Service Center. “Dat leidde tot verwarring bij onze klanten”, vertelt Van Wingerde. “Regelmatig stonden ze bij het schadebedrijf als ze onderhoud aan de auto wilden. Vandaar dat we nu de naam wijzigen.”

Afgelopen week werd het bedrijf voorzien van de signing van Carprof. “Ik had een goed gevoel bij Carprof en ze reageren lekker snel”, geeft Van Wingerde op als reden om voor deze formule te kiezen. “En met Carprof kunnen we gebruikmaken van inkoopvoordeel, technische ondersteuning en trainingen om onze klanten de beste service te verlenen.”

Lees hier het achtergrondartikel: Alle werkplaatsformules willen groeien, maar is die ruimte er wel? 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Service Center Verweij naar Carprof | Automotive Online

Service Center Verweij naar Carprof

Carprof • Het Haagse bedrijf verandert de naam naar Carprof Forepark.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Carprof Forepark nog met de oude naam (foto: Service Center Verweij)

Service Center Verweij in Den Haag heeft zich aangesloten bij Carprof, en verandert bij die gelegenheid ook de naam. “Het wordt Carprof Forepark”, vertelt directeur Marco van Wingerde aan Automotive.

In 2020 nam Autoschade Herstel Verweij universeel garagebedrijf Autopunt.com over. Dat ligt enkele panden verderop, op bedrijventerrein Forepark. Sindsdien heette het autobedrijf Verweij Service Center. “Dat leidde tot verwarring bij onze klanten”, vertelt Van Wingerde. “Regelmatig stonden ze bij het schadebedrijf als ze onderhoud aan de auto wilden. Vandaar dat we nu de naam wijzigen.”

Afgelopen week werd het bedrijf voorzien van de signing van Carprof. “Ik had een goed gevoel bij Carprof en ze reageren lekker snel”, geeft Van Wingerde op als reden om voor deze formule te kiezen. “En met Carprof kunnen we gebruikmaken van inkoopvoordeel, technische ondersteuning en trainingen om onze klanten de beste service te verlenen.”

Lees hier het achtergrondartikel: Alle werkplaatsformules willen groeien, maar is die ruimte er wel? 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.