Brand in autobedrijf Carprof Make Automotive

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
Brandweer maakt zich zorgen over veiligheidsrisico's elektrische auto's.
(Afbeelding: Shutterstock)

Zondagmiddag heeft er enkele uren een brand gewoed in het pand van autobedrijf Carprof Make Automotive in Son en Breugel. Het bedrijf bevestigt het nieuws maar wil geen commentaar geven. Volgens het Eindhovens Dagblad ging het om een brand die in de meterkast van het bedrijf woedde. Deze brand sloeg daarna over naar het dak.

Momenteel wordt met de verzekeraar gekeken naar de oorzaak en schadelast.

De melding van de brand kwam volgens het Eindhovens Dagblad rond 13.20 uur binnen. De brand werd kortstondig gecategoriseerd als grote brand, maar vanaf ongeveer 16 uur werd de brand weer afgeschaald. De dakbedekking is deels verwijderd door de brandweer.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.