ABS Keuter overgenomen door Autoschade Boekhorst

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Boekhorst neemt Autoschade Keuter over. (Foto: Boekhorst)

Boekhorst Autoschade neemt per 1 februari ABS Keuter in Oosterwolde over, zo meldt het bedrijf. Met deze overname telt Boekhorst in totaal 20 vestigingen, waarvan 17 bij schadeketen ABS Autoherstel zijn aangesloten.

“Hiermee zetten we een volgende stap in het versterken van ons netwerk in noordoost Nederland. Door onze schaalgrootte zijn we in staat te investeren in innovatieve technieken waar al onze vestigingen van kunnen profiteren”, aldus directeur Martijn Boekhorst.

Ambitie

De nieuwe locatie zal vanaf 1 februari volgend jaar verder gaan onder de naam ABS Boekhorst Keuter Oosterwolde. Verder zal er niet veel veranderen; alle medewerkers gaan mee in de overname.

Vorige maand nam Boekhorst/Bochane nog Autobedrijf Coppes over in Bergharen. Eerder liet Martijn Boekhorst in een interview samen met Thijs Bochane al weten de ambitie te hebben om gestaag verder te groeien. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.