Autoschade Theo Lauwers overgenomen door ABS Van Houtert

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
'Een mooie kans', aldus dga Cas van Houtert over de overname van Autoschade Theo Lauwers. (Foto: ABS Autoherstel)

ABS Autoherstel Van Houtert in Gemert heeft met directe ingang Autoschade Theo Lauwers in Bladel overgenomen. Dat meldt de schadeketen vandaag. Autoschade Theo Lauwers bestaat al ruim 40 jaar en groeide van een eenmanszaak uit tot een onderneming met 9 medewerkers, die allemaal meegaan in de overname. “In een markt die steeds complexer wordt en waarbij je continu moet innoveren om bij te blijven op het gebied van kennis en kunde, is het fijn om samen te werken”, aldus dga Gerda Lauwers. “Willen we doorgroeien en klaar zijn voor de toekomst, hebben we een geschikte overnamepartner nodig. We hebben er alle vertrouwen in dat beide bedrijven goed bij elkaar passen en een goede basis leggen voor de toekomst.”Schaalvergroting, overname en andere actuele ontwikkelingen in de schadebranche; praat en denk erover mee tijdens het Automotive Schadeseminar dat as donderdag wordt gehouden. 

Leren

Familiebedrijf ABS Van Houtert in Gemert bestaat zo’n 50 jaar en wordt gerund door dga Cas van Houtert. “Dit is een mooie kans om onze service en kennis uit te breiden in de regio. We hebben allebei klanttevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan dus op dat vlak kunnen we nog verder groeien en van elkaar leren, aldus Van Houtert. Door de overname groeit het netwerk van ABS Autoherstel naar 82 vestigingen; Autoschade Theo Lauwers treedt namelijk ook toe tot het netwerk en gaat verder onder de naam ABS Autoherstel Theo Lauwers. “Wij zijn blij met zo’n mooi schadebedrijf dat zoveel kennis, ervaring en historie aan ons netwerk toevoegt”, aldus Nico Stolk, directeur ABS Autoherstel. 

Er waren de afgelopen weken al meerdere overnames binnen de keten: zo maakte Boekhorst bekend ABS Coenen in Utrecht over te nemen en Den Elzen nam Autoschade Charlois in Rotterdam over.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Autoschade Theo Lauwers overgenomen door ABS Van Houtert | Automotive Online

Autoschade Theo Lauwers overgenomen door ABS Van Houtert

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
'Een mooie kans', aldus dga Cas van Houtert over de overname van Autoschade Theo Lauwers. (Foto: ABS Autoherstel)

ABS Autoherstel Van Houtert in Gemert heeft met directe ingang Autoschade Theo Lauwers in Bladel overgenomen. Dat meldt de schadeketen vandaag. Autoschade Theo Lauwers bestaat al ruim 40 jaar en groeide van een eenmanszaak uit tot een onderneming met 9 medewerkers, die allemaal meegaan in de overname. “In een markt die steeds complexer wordt en waarbij je continu moet innoveren om bij te blijven op het gebied van kennis en kunde, is het fijn om samen te werken”, aldus dga Gerda Lauwers. “Willen we doorgroeien en klaar zijn voor de toekomst, hebben we een geschikte overnamepartner nodig. We hebben er alle vertrouwen in dat beide bedrijven goed bij elkaar passen en een goede basis leggen voor de toekomst.”Schaalvergroting, overname en andere actuele ontwikkelingen in de schadebranche; praat en denk erover mee tijdens het Automotive Schadeseminar dat as donderdag wordt gehouden. 

Leren

Familiebedrijf ABS Van Houtert in Gemert bestaat zo’n 50 jaar en wordt gerund door dga Cas van Houtert. “Dit is een mooie kans om onze service en kennis uit te breiden in de regio. We hebben allebei klanttevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan dus op dat vlak kunnen we nog verder groeien en van elkaar leren, aldus Van Houtert. Door de overname groeit het netwerk van ABS Autoherstel naar 82 vestigingen; Autoschade Theo Lauwers treedt namelijk ook toe tot het netwerk en gaat verder onder de naam ABS Autoherstel Theo Lauwers. “Wij zijn blij met zo’n mooi schadebedrijf dat zoveel kennis, ervaring en historie aan ons netwerk toevoegt”, aldus Nico Stolk, directeur ABS Autoherstel. 

Er waren de afgelopen weken al meerdere overnames binnen de keten: zo maakte Boekhorst bekend ABS Coenen in Utrecht over te nemen en Den Elzen nam Autoschade Charlois in Rotterdam over.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.