Autoschade Sloot sluit aan bij ABS Autoherstel

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
ABS Autoherstel telt nu 84 vestigingen. (Foto: ABS Autoherstel)

Autoschade Sloot uit Zundert wordt per 12 september 2022 onderdeel van het ABS Autoherstel netwerk. 

“Wij hebben gemerkt dat het schadeherstel in de loop der jaren steeds complexer is geworden. Door aansluiting bij ABS kunnen we ons makkelijker blijven ontwikkelen door het delen van kennis en kunde met onze ABS-collega’s”, aldus Erno Sloot, eigenaar van Sloot Autogroep.

“Wij zijn heel blij met deze mooie, nieuwe locatie waardoor we het werkaanbod nog beter kunnen opvangen. Wij zijn ervan overtuigd dat Erno en zijn team zich snel bij ons thuis voelen”, vertelt Nico Stolk, directeur van ABS Autoherstel.

Ook binnen het ABS netwerk zijn er een aantal overnames geweest.

Autoschade Sloot sluit aan bij ABS Autoherstel | Automotive Online

Autoschade Sloot sluit aan bij ABS Autoherstel

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
ABS Autoherstel telt nu 84 vestigingen. (Foto: ABS Autoherstel)

Autoschade Sloot uit Zundert wordt per 12 september 2022 onderdeel van het ABS Autoherstel netwerk. 

“Wij hebben gemerkt dat het schadeherstel in de loop der jaren steeds complexer is geworden. Door aansluiting bij ABS kunnen we ons makkelijker blijven ontwikkelen door het delen van kennis en kunde met onze ABS-collega’s”, aldus Erno Sloot, eigenaar van Sloot Autogroep.

“Wij zijn heel blij met deze mooie, nieuwe locatie waardoor we het werkaanbod nog beter kunnen opvangen. Wij zijn ervan overtuigd dat Erno en zijn team zich snel bij ons thuis voelen”, vertelt Nico Stolk, directeur van ABS Autoherstel.

Ook binnen het ABS netwerk zijn er een aantal overnames geweest.