Wittebrug Schadeherstel weg bij Schadenet

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

“Het contract loopt officieel af op 1 april 2017. Vanwege de goede relatie wil ik er nu ook geen nadere mededelingen over doen”, zegt Hagebeek. Ook Schadenet zelf maakt er weinig woorden aan vuil. “Wittebrug is in ieder geval tot 1 april bij ons onder contract”, reageert Leontine Sitters, directeur van de schadeketen. Verder geeft ze geen commentaar.

Wittebrug is onderdeel van de Riva Holding, dat de elfde positie inneemt in de Automotive Dealerholding Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.