Wittebrug neemt Auto-Service Van der Velden Zoetermeer over

Overname • Alle 26 werknemers gaan mee met de overname.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Wittebrug)

Wittebrug neemt Auto-Service Van der Velden in Zoetermeer over. Auto-Service van der Velden is een servicedealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen Bedrijfswagens en Cupra en verkoopt occasions. Dat meldt Autobranchesignalen.

Volgens Wittebrug past de overname binnen de netwerkstrategie van importeur Pon, waarbij het aantal contractpartners wordt verminderd.

“Met deze overname kunnen we onze klanten in Zoetermeer nog beter van dienst zijn en kunnen we de huidige klanten van Van der Velden een breder producten- en dienstenaanbod bieden”, aldus de Emiel van Egmond, algemeen directeur van Wittebrug.

Andere veranderingen

Vorige week name Wittebrug de contracten van Motorhuis over. Het bedrijf werd daarmee de nieuwe Opel-, Citroën- en DS-dealer in Den Haag.

Ook veranderde de Davo groep, voorheen onderdeel van Riva, vorige week zijn naam in Wittebrug. Het bedrijf wil met de naam Wittebrug vooral de ‘regionale klant’ bereiken.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.