Wittebrug Lease biedt ook MultiTankcard aan

Mobiliteitspas • Klanten kunnen gebruik maken van MultiTankcard-app in de huisstijl van Wittebrug.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
(Foto: Wittebrug).

Wittebrug Lease werkt samen met MultiTankcard. Dat maakt MultiTankcard bekend in een persbericht.

Klanten van Wittebrug Lease kunnen gebruik maken van de MultiTankcard-app in de huisstijl van Wittebrug. Hiermee kunnen berijders parkeren, openbaar vervoer boeken, declaraties indienen, contactloos tanken en tank- of laadpunten vinden.

“Deze samenwerking stelt onze relaties in staat om hun mobiliteit nog efficiënter te beheren”, zegt Arno van Hattem, algemeen directeur van Wittebrug Lease. “Dit sluit perfect aan bij onze visie om maatwerkoplossingen te leveren die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze relaties.”

Het merendeel van de Nederlandse leasemaatschappijen is volgens MultiTankcard aangesloten op het platform. Dagelijks maken naar eigen zeggen 500 duizend reizigers gebruik van MultiTankcard.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Wittebrug Lease biedt ook MultiTankcard aan | Automotive Online

Wittebrug Lease biedt ook MultiTankcard aan

Mobiliteitspas • Klanten kunnen gebruik maken van MultiTankcard-app in de huisstijl van Wittebrug.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
(Foto: Wittebrug).

Wittebrug Lease werkt samen met MultiTankcard. Dat maakt MultiTankcard bekend in een persbericht.

Klanten van Wittebrug Lease kunnen gebruik maken van de MultiTankcard-app in de huisstijl van Wittebrug. Hiermee kunnen berijders parkeren, openbaar vervoer boeken, declaraties indienen, contactloos tanken en tank- of laadpunten vinden.

“Deze samenwerking stelt onze relaties in staat om hun mobiliteit nog efficiënter te beheren”, zegt Arno van Hattem, algemeen directeur van Wittebrug Lease. “Dit sluit perfect aan bij onze visie om maatwerkoplossingen te leveren die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze relaties.”

Het merendeel van de Nederlandse leasemaatschappijen is volgens MultiTankcard aangesloten op het platform. Dagelijks maken naar eigen zeggen 500 duizend reizigers gebruik van MultiTankcard.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.