Boekhorst hokt met Inqar en Glasgarage in Amersfoort

Redactie Redactie

Via Inqar kunnen klanten van Boekhorst Automotive lokaal een auto huren of shortleasen. “We zijn in september 2015 begonnen met deze samenwerking”, vertelt Roel Steunenberg, business unit manager. “Het was altijd al de ambitie om in anderhalf jaar meerdere vestigingen aan te sluiten.” Inmiddels worden de Inqar-diensten aangeboden in Arnhem en Utrecht. “Aan het eind van dit jaar of begin volgend jaar hopen we nog een nieuwe vestiging te openen.” Steunenberg wil nog niet vertellen waar.

Inqar heeft onalngs Henk Princen als nieuwe directeur aangesteld. Princen heeft in het verleden Autorent-franchisevestigingen. Tussen Autorent en Inqar heeft een lange juridische strijd gespeeld.

Glasgarage

Met Glasgarage heeft het bedrijf al een samenwerking in Almere, Arnhem, Maarn en Wageningen. Amersfoort wordt voorlopig de laatste vestiging die Boekhorst Automotive opent in combinatie met Glasgarage. Met de komst van Boekhorst Automotive in Amersfoort, groeit het netwerk van Inqar naar 37 vestigingen. Glasgarage heeft inmiddels meer dan 100 vestigingen in het land. 

Boekhorst Automotive nam in juni ABS Van Putten in Nieuwegein over. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Boekhorst hokt met Inqar en Glasgarage in Amersfoort | Automotive Online

Boekhorst hokt met Inqar en Glasgarage in Amersfoort

Redactie Redactie

Via Inqar kunnen klanten van Boekhorst Automotive lokaal een auto huren of shortleasen. “We zijn in september 2015 begonnen met deze samenwerking”, vertelt Roel Steunenberg, business unit manager. “Het was altijd al de ambitie om in anderhalf jaar meerdere vestigingen aan te sluiten.” Inmiddels worden de Inqar-diensten aangeboden in Arnhem en Utrecht. “Aan het eind van dit jaar of begin volgend jaar hopen we nog een nieuwe vestiging te openen.” Steunenberg wil nog niet vertellen waar.

Inqar heeft onalngs Henk Princen als nieuwe directeur aangesteld. Princen heeft in het verleden Autorent-franchisevestigingen. Tussen Autorent en Inqar heeft een lange juridische strijd gespeeld.

Glasgarage

Met Glasgarage heeft het bedrijf al een samenwerking in Almere, Arnhem, Maarn en Wageningen. Amersfoort wordt voorlopig de laatste vestiging die Boekhorst Automotive opent in combinatie met Glasgarage. Met de komst van Boekhorst Automotive in Amersfoort, groeit het netwerk van Inqar naar 37 vestigingen. Glasgarage heeft inmiddels meer dan 100 vestigingen in het land. 

Boekhorst Automotive nam in juni ABS Van Putten in Nieuwegein over. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.