Bochane neemt Autobedrijf Jan van Mourik & Zn over

Bochane • Met de overname van de twee vestigingen van Van Mourik wil Bochane vooral doorgroeien in de universele markt.
Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Jan van Mourik & Zn is overgenomen door Bochane Groep. (Foto: Jan van Mourik)

Dealergroep Bochane Groep heeft Autobedrijf Jan van Mourik & Zn overgenomen. Zo meldt het dealerbedrijf vandaag.

“Door de locatie binnen de Betuwe, het deelnemen aan Carselexy en de aansluiting bij Bosch Car Service, biedt Autobedrijf Jan van Mourik & Zn veel potentie voor de Bochane Groep om door te groeien in de universele markt”, aldus de dealergroep.

Universeel

Autobedrijf Jan van Mourik & Zn is in 1980 opgericht als een klein garagebedrijf en groeide uit tot een universeel autobedrijf met vestigingen in Geldermalsen en Culemborg. Tien jaar geleden startte het bedrijf ook met een schadeherstelbedrijf in Geldermalsen. Binnen de Bochane Groep krijgt Van Mourik een belangrijke rol als universeel autobedrijf, terwijl het schadebedrijf onder Boekhorst Autoschade gaat vallen. Van Mourik telt zo’n 40 medewerkers die allemaal meegaan in de overname.

Eind vorig jaar nam Bochane ook Autobedrijf Coppes in Bergharen over.

Bochane Groep is één van de grootste Renault-, Dacia- en Nissan-dealers van Nederland met zestien dealervestigingen, vier Vakgarages, achttien schadevestigingen (Boekhorst) en een lease- en verhuurmaatschappij. DGA Thijs Bochane en Martijn Boekhorst meldden eerder in een interview dat ze ervan overtuigd zijn dat ze door hun bundeling van kennis en ervaring verder kunnen groeien.

Bochane neemt Autobedrijf Jan van Mourik & Zn over | Automotive Online

Bochane neemt Autobedrijf Jan van Mourik & Zn over

Bochane • Met de overname van de twee vestigingen van Van Mourik wil Bochane vooral doorgroeien in de universele markt.
Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Jan van Mourik & Zn is overgenomen door Bochane Groep. (Foto: Jan van Mourik)

Dealergroep Bochane Groep heeft Autobedrijf Jan van Mourik & Zn overgenomen. Zo meldt het dealerbedrijf vandaag.

“Door de locatie binnen de Betuwe, het deelnemen aan Carselexy en de aansluiting bij Bosch Car Service, biedt Autobedrijf Jan van Mourik & Zn veel potentie voor de Bochane Groep om door te groeien in de universele markt”, aldus de dealergroep.

Universeel

Autobedrijf Jan van Mourik & Zn is in 1980 opgericht als een klein garagebedrijf en groeide uit tot een universeel autobedrijf met vestigingen in Geldermalsen en Culemborg. Tien jaar geleden startte het bedrijf ook met een schadeherstelbedrijf in Geldermalsen. Binnen de Bochane Groep krijgt Van Mourik een belangrijke rol als universeel autobedrijf, terwijl het schadebedrijf onder Boekhorst Autoschade gaat vallen. Van Mourik telt zo’n 40 medewerkers die allemaal meegaan in de overname.

Eind vorig jaar nam Bochane ook Autobedrijf Coppes in Bergharen over.

Bochane Groep is één van de grootste Renault-, Dacia- en Nissan-dealers van Nederland met zestien dealervestigingen, vier Vakgarages, achttien schadevestigingen (Boekhorst) en een lease- en verhuurmaatschappij. DGA Thijs Bochane en Martijn Boekhorst meldden eerder in een interview dat ze ervan overtuigd zijn dat ze door hun bundeling van kennis en ervaring verder kunnen groeien.