Videoverslag AM Remarketing Event: ‘EV-restwaardecrisis is een tijdelijk probleem’

AM Remarketing Event • Bekijk hier ons videoverslag van het AM Remarketing Event dat plaatsvond op 21 maart bij Van Mossel in Waalwijk.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Bezoekers kijken de ogen uit op het hoofdkantoor van Van Mossel. (Foto: Marcel Cazemier).

Tijdens het AM Remarketing Event in het Van Mossel-occasioncentrum in Waalwijk werd de Volvo XC40 op 21 maart uitgeroepen tot Occasion van het Jaar 2024. Maar er gebeurde veel meer. Bekijk hieronder onze videoreportage waarin prominente gezichten in de automotive uitspraken doen over de nieuwste ontwikkelingen in de branche, zoals de restwaardecrisis van EV’s.

Kia Nederland-ceo Lean Verstoep: “Ik denk dat de restwaardecrisis een tijdelijk probleem is. De problematiek van nu komt gedeeltelijk door onduidelijkheid. Gezien de klimaatuitdagingen die we hebben, is er geen andere oplossing naar de toekomst toe dan elektrisch rijden.”

Lees ook het uitgebreide verslag van redacteur Sander van Vliet.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.