Boekhorst neemt Jan van Mourik & Zn schadeherstel over

Overname • Van Mourik stapt door de overname over van AHG naar ABS Autoherstel
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(Foto: ABS Boekhorst)

Boekhorst Autoschade neemt per 1 februari Jan van Mourik & Zn schadeherstel over. De autobedrijven van Van Mourik zijn eerder dit jaar al overgenomen door Bochane Groep. Door de nauwe samenwerking tussen Bochane en Boekhorst komt de overname van het schadebedrijf van Van Mourik volgens een verklaring dan ook ‘niet onverwacht.’

“In goed overleg tussen de beiden ketens is besloten dat per 1 februari Boekhorst van Mourik Autoschade ook ABS Autoherstel lid wordt en de huidige franchise van AHG wordt beëindigd,” laat men verder weten

Alle medewerkers van Jan van Mourik & Zn Schadeherstel blijven werkzaam binnen Boekhorst. De nieuwe vestiging zal vanaf 1 februari 2023 verder gaan onder de naam ABS Boekhorst van Mourik Geldermalsen.

Verhuizing

In de tweede helft van 2023 verhuist de vestiging naar een compleet nieuwe locatie die op dit moment wordt ontwikkeld. “Persoonlijk ben ik erg trots om samen met de familie van Mourik het schadebedrijf te mogen voortzetten. Het bedrijf staat voor kwaliteit en heeft een sterk naam met regiofunctie,” aldus Martijn Boekhorst, directeur Boekhorst Autoschade.

Boekhorst nam afgelopen jaar een aantal schadeherstelbedrijven over. De meest recente overname was die van ABS Keuter.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Boekhorst neemt Jan van Mourik & Zn schadeherstel over | Automotive Online

Boekhorst neemt Jan van Mourik & Zn schadeherstel over

Overname • Van Mourik stapt door de overname over van AHG naar ABS Autoherstel
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(Foto: ABS Boekhorst)

Boekhorst Autoschade neemt per 1 februari Jan van Mourik & Zn schadeherstel over. De autobedrijven van Van Mourik zijn eerder dit jaar al overgenomen door Bochane Groep. Door de nauwe samenwerking tussen Bochane en Boekhorst komt de overname van het schadebedrijf van Van Mourik volgens een verklaring dan ook ‘niet onverwacht.’

“In goed overleg tussen de beiden ketens is besloten dat per 1 februari Boekhorst van Mourik Autoschade ook ABS Autoherstel lid wordt en de huidige franchise van AHG wordt beëindigd,” laat men verder weten

Alle medewerkers van Jan van Mourik & Zn Schadeherstel blijven werkzaam binnen Boekhorst. De nieuwe vestiging zal vanaf 1 februari 2023 verder gaan onder de naam ABS Boekhorst van Mourik Geldermalsen.

Verhuizing

In de tweede helft van 2023 verhuist de vestiging naar een compleet nieuwe locatie die op dit moment wordt ontwikkeld. “Persoonlijk ben ik erg trots om samen met de familie van Mourik het schadebedrijf te mogen voortzetten. Het bedrijf staat voor kwaliteit en heeft een sterk naam met regiofunctie,” aldus Martijn Boekhorst, directeur Boekhorst Autoschade.

Boekhorst nam afgelopen jaar een aantal schadeherstelbedrijven over. De meest recente overname was die van ABS Keuter.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.