Autobedrijf Coppes overgenomen door Bochane en Boekhorst

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Bochane en Boekhorst neemt Autobedrijf Coppes over. (Foto: Bochane/Boekhorst)

Dealergroep Bochane en Boekhorst neemt per 1 december de activiteiten over van Autobedrijf Coppes in Bergharen, zo meldt het bedrijf. Coppes heeft een schadebedrijf en is erkend reparateur van Renault en Dacia.

Alle twintig medewerkers gaan mee in de overname. De familie blijft aan het bedrijf verbonden. Zonder hun samenwerking waren ze nooit zover gekomen met hun bedrijf, aldus Thijs Bochane en Martijn Boekhorst in een interview in AM vorig jaar. 

Groeistap

Autobedrijf Coppes werkt voor de verkoop van nieuwe auto’s nu al samen met Bochane Nijmegen. “De overname past in onze strategie om verder te groeien in onze primaire regio”, aldus Bochane en Boekhorst in een persbericht. “Hiermee versterken we ons op het gebied van aftersales voor Dacia en Renault, waarbij we op termijn ook Nissan zullen toevoegen”, meldt het bedrijf. Bochane beschouwt het ook als een ‘mooie groeistap’ voor de afdeling gebruikte auto’s, dankzij de verkoop van 800 gebruikte auto’s.

Eerder dit jaar nam de dealergroep ook al ABS Bennie Jansen en ABS Coenen in Utrecht over.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Autobedrijf Coppes overgenomen door Bochane en Boekhorst | Automotive Online

Autobedrijf Coppes overgenomen door Bochane en Boekhorst

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Bochane en Boekhorst neemt Autobedrijf Coppes over. (Foto: Bochane/Boekhorst)

Dealergroep Bochane en Boekhorst neemt per 1 december de activiteiten over van Autobedrijf Coppes in Bergharen, zo meldt het bedrijf. Coppes heeft een schadebedrijf en is erkend reparateur van Renault en Dacia.

Alle twintig medewerkers gaan mee in de overname. De familie blijft aan het bedrijf verbonden. Zonder hun samenwerking waren ze nooit zover gekomen met hun bedrijf, aldus Thijs Bochane en Martijn Boekhorst in een interview in AM vorig jaar. 

Groeistap

Autobedrijf Coppes werkt voor de verkoop van nieuwe auto’s nu al samen met Bochane Nijmegen. “De overname past in onze strategie om verder te groeien in onze primaire regio”, aldus Bochane en Boekhorst in een persbericht. “Hiermee versterken we ons op het gebied van aftersales voor Dacia en Renault, waarbij we op termijn ook Nissan zullen toevoegen”, meldt het bedrijf. Bochane beschouwt het ook als een ‘mooie groeistap’ voor de afdeling gebruikte auto’s, dankzij de verkoop van 800 gebruikte auto’s.

Eerder dit jaar nam de dealergroep ook al ABS Bennie Jansen en ABS Coenen in Utrecht over.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.