Focwa na Metro: niet-origineel is wat anders dan imitatie

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Frans Bergsma

    “onderdelen van een vergelijkbare kwaliteit” mag volgens Huffnagel wel maar “imitatie” mag weer niet… wat is het verschil precies en waarom mag het een wel en het ander niet? Wie bepaalt wat “vergelijkbaar” is en “imitatie”? Of moet Frits zich eerst nog maar wat beter “inlezen” in de materie? Een politicus als voorzitter mag wel, mits hij van matching quality is natuurlijk… en dan ook nog de fabel van de zogenaamd duurdere merkonderdelen weer eens naar voren halen, terwijl al lang vast staat dat het wat dat betreft inderdaad om een fabel gaat! Fijn voor die officiële dealers die met hun schadeherstelactiviteit ook lid van de Focwa zijn. Fijn zo’n voorzitter!!Maar goed, hij zal wel verkeerd geciteerd zijn…toch?

  • richard

    In het bericht naast dit onderwerp staat dat er na de publicatie in de metro dit leidde tot verontwaardigde reacties. Ik zou graag horen om welke reacties dat gaat, want het hele verhaal is in het AM begonnen ( zie AM+van eind september)
    Ik hoop dat AM nog met een reactie komt
    en dat er snel duidelijk komt zodat de consument weet waar ze zich goed laten verzekeren zonder dat er een boete wordt opgelegd als ze de schade laten repareren waar ze zelf willen