Maatschappelijke coalitie met plan voor autobelasting 2017 +

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Roel Hindriks

    Jammer dat Hofstra voorbij gaat aan het feit dat een bijtelling zonder afstemming op het aantal privé kms oneerlijk is en daarnaast ook nog het privé-gebruik stimuleert (ten laste van het milieu en op kosten van de werkgever). Daarnaast is al door meerdere partijen aangegeven en solide onderbouwd dat de waarde van het privé voordeel voor de gemiddelde auto van de zaak niet meer dan 10-12% van de catalogusprijs bedraagt. Deze “coalitiepartijen” kijken dus niet of nauwelijks naar redelijkheid, gemiste kans dus.

Maatschappelijke coalitie met plan voor autobelasting 2017 + | Automotive Online

Maatschappelijke coalitie met plan voor autobelasting 2017 +

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Roel Hindriks

    Jammer dat Hofstra voorbij gaat aan het feit dat een bijtelling zonder afstemming op het aantal privé kms oneerlijk is en daarnaast ook nog het privé-gebruik stimuleert (ten laste van het milieu en op kosten van de werkgever). Daarnaast is al door meerdere partijen aangegeven en solide onderbouwd dat de waarde van het privé voordeel voor de gemiddelde auto van de zaak niet meer dan 10-12% van de catalogusprijs bedraagt. Deze “coalitiepartijen” kijken dus niet of nauwelijks naar redelijkheid, gemiste kans dus.