Milieudefensie daagt Pon vanwege reclame voor de rechter

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Robert-Jan de Bree

    Wat een flauwekul! Laten we met elkaar niet doorslaan in die vergroeningshype van dit moment. Alle cijfers zijn keurig terug te vinden in officiële publicaties over de modellen. Het moet niet veel gekker worden. Wees blij met aansprekende reclame op televisie.

  • Theo Huijbreghts

    Nu maar wachten op de dierenbescherming….. Als je een hond zo misbruikt op de achterbank of de naam Beetle gebruikt voor een auto. Eens kijken wat die groene jongens en meisjes straks gaan doen als we de batterijtjes van onze hybrideauto’s gaan dumpen. Oh nee, die lever je natuurlijk in bij Albert Heijn en dan ontvang je een weekend Center Parcs.
    Je zou toch wensen dat je 50 eerder geboren was en zorgeloos met je dampende en rokende bolide over rustige filevrije wegen kon scheuren.

  • Nootenboom

    En het ergste van dit verhaal is dat deze Milieudefentie in leven wordt gehouden door de belastingcenten die wordt opgehoest door de automobilist.