Belastingmaatregelen rimpelloos door Tweede Kamer

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ook is de sloopregeling voorlopig weer van de baan: verder dan een door staatssecretaris De Jager weggewimpelde vraag van de VVD-fractie kwam het niet. Ook opvallend: zowel een PvdA als een CDA-woordvoerder liet eerder weten de mrb-verhoging voor grijskentekenauto’s oneerlijk te vinden. ‘Hoera’, dachten EVO en TLN. Maar ook deze maatregel is onveranderd ingevoerd. Bovag/RAI-woordvoerder Paul de Waal is “zeer teleurgesteld”. “Het kabinet zegt 100 dagen te luisteren naar de samenleving maar doet daar vervolgens niets mee”, vindt hij. “Ze verkondigen aan de Tweede Kamer dat ze naar ons geluisterd hebben, dat hebben ze niet gedaan. Ze zeggen dat ze groene maatregelen nemen, dat doen ze niet. Onze voorstellen zouden veel meer milieuwinst opleveren. Het is vervolgens verbijsterend hoe gemakkelijk de Tweede Kamer deze zeer ingrijpende maatregelen heeft laten passeren.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.