General manager Arval krijgt deeltaak als chief car sharing

Arval BNP Paribas • Van Ewijk behoudt zijn functie als general manager binnen Arval Nederland.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:

Rogier van Ewijk is benoemd tot chief car sharing (ccs) bij de Arval BNP Paribas Group. Van Ewijk was eerder ceo van de Terberg Business Lease Groep die eind vorig jaar werd overgenomen door Arval. Dat maakt Van Ewijk bekend op zijn LinkedIn.

Van Ewijk behoudt zijn functie als general manager binnen Arval. Samen met Andrea Falcone is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Arval Nederland. “Naast mijn dagelijkse baan in Nederland als general manager, kondig ik met trots mijn nieuwe functie aan als Arval BNP Paribas Group chief car sharing om u dichter bij de wereld van duurzaamheid en gelukkig rijden te brengen”, aldus Van Ewijk op LinkedIn.

In de 2022-2023 editie van de Automotive Leasemaatschappij top 60 staat Arval op plek 8 met een vlootomvang van 61.800 auto’s.

General manager Arval krijgt deeltaak als chief car sharing | Automotive Online

General manager Arval krijgt deeltaak als chief car sharing

Arval BNP Paribas • Van Ewijk behoudt zijn functie als general manager binnen Arval Nederland.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:

Rogier van Ewijk is benoemd tot chief car sharing (ccs) bij de Arval BNP Paribas Group. Van Ewijk was eerder ceo van de Terberg Business Lease Groep die eind vorig jaar werd overgenomen door Arval. Dat maakt Van Ewijk bekend op zijn LinkedIn.

Van Ewijk behoudt zijn functie als general manager binnen Arval. Samen met Andrea Falcone is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Arval Nederland. “Naast mijn dagelijkse baan in Nederland als general manager, kondig ik met trots mijn nieuwe functie aan als Arval BNP Paribas Group chief car sharing om u dichter bij de wereld van duurzaamheid en gelukkig rijden te brengen”, aldus Van Ewijk op LinkedIn.

In de 2022-2023 editie van de Automotive Leasemaatschappij top 60 staat Arval op plek 8 met een vlootomvang van 61.800 auto’s.