Succesvolle 3e editie Marktplaats Meets

Brand story • Op dinsdag 4 juni vond de derde editie van Marktplaats Meets plaats in de ProMedia Studios.
Albert-Jan Cornelissen Albert-Jan Cornelissen
Marktplaats Meets 4 juni 2024
Foto: Marktplaats Meets

Alexander Prinssen (Chief Sales Officer, Adevinta Automotive Benelux) ging in gesprek met automotive industry leaders Bert de Kroon, CEO van Vallei Auto Groep en voorzitter van BOVAG Auto Dealers, Pieter Gabriëls, CEO van ACE Force en Norbert van den Eijnden Commissaris, adviseur en voormalig CEO Alphabet International. Zij gingen met elkaar in gesprek over de transformatie van automotive retail.

Aan de hand van prikkelende stellingen bogen zij zich over onderwerpen zoals het agentuurmodel, de noodzakelijke differentiatie van dealer activiteiten, de opkomst van auto-abonnementen als antwoord op een toenemende vraag naar flexibiliteit en de impact van nieuwe OEM toetreders vanuit de Aziatische markten.

Heb je de uitzending niet live kunnen zien? Bekijk de volledige uitzending hier.

Succesvolle 3e editie Marktplaats Meets | Automotive Online

Succesvolle 3e editie Marktplaats Meets

Brand story • Op dinsdag 4 juni vond de derde editie van Marktplaats Meets plaats in de ProMedia Studios.
Albert-Jan Cornelissen Albert-Jan Cornelissen
Marktplaats Meets 4 juni 2024
Foto: Marktplaats Meets

Alexander Prinssen (Chief Sales Officer, Adevinta Automotive Benelux) ging in gesprek met automotive industry leaders Bert de Kroon, CEO van Vallei Auto Groep en voorzitter van BOVAG Auto Dealers, Pieter Gabriëls, CEO van ACE Force en Norbert van den Eijnden Commissaris, adviseur en voormalig CEO Alphabet International. Zij gingen met elkaar in gesprek over de transformatie van automotive retail.

Aan de hand van prikkelende stellingen bogen zij zich over onderwerpen zoals het agentuurmodel, de noodzakelijke differentiatie van dealer activiteiten, de opkomst van auto-abonnementen als antwoord op een toenemende vraag naar flexibiliteit en de impact van nieuwe OEM toetreders vanuit de Aziatische markten.

Heb je de uitzending niet live kunnen zien? Bekijk de volledige uitzending hier.