Peter Kiers directeur Emil Frey Mobility

Emil Frey • Kiers was voorheen manager operations bij Multilease.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Peter Kiers gaat leiding geven aan het nieuwe Emil Frey Mobility (foto: Emil Frey)

Peter Kiers (52) is per 1 januari benoemd als directeur van Emil Frey Mobility. Kiers was in het verleden onder andere oprichter en mede-eigenaar van Blankier shortlease. Meest recent was hij manager operations bij Multilease. Dit meldt Emil Frey Nederland.

Met het nieuw opgerichte Emil Frey Mobility wil de dealerholding inspelen op de vraag naar flexibele mobiliteit. “We willen een oplossing bieden voor een ieder die een auto nodig heeft maar deze niet wil kopen of leasen”, verklaart Simon Luijckx, bestuursvoorzitter van Emil Frey Nederland. Helemaal nieuw is de activiteit overigens niet, met een vloot van ruim 500 auto’s is er al een stevige basis. “Door de activiteiten te verzelfstandigen, in een aparte entiteit onder te brengen en met dedicated management kunnen we de groei versnellen”, stelt Luijckx.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Peter Kiers directeur Emil Frey Mobility | Automotive Online

Peter Kiers directeur Emil Frey Mobility

Emil Frey • Kiers was voorheen manager operations bij Multilease.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Peter Kiers gaat leiding geven aan het nieuwe Emil Frey Mobility (foto: Emil Frey)

Peter Kiers (52) is per 1 januari benoemd als directeur van Emil Frey Mobility. Kiers was in het verleden onder andere oprichter en mede-eigenaar van Blankier shortlease. Meest recent was hij manager operations bij Multilease. Dit meldt Emil Frey Nederland.

Met het nieuw opgerichte Emil Frey Mobility wil de dealerholding inspelen op de vraag naar flexibele mobiliteit. “We willen een oplossing bieden voor een ieder die een auto nodig heeft maar deze niet wil kopen of leasen”, verklaart Simon Luijckx, bestuursvoorzitter van Emil Frey Nederland. Helemaal nieuw is de activiteit overigens niet, met een vloot van ruim 500 auto’s is er al een stevige basis. “Door de activiteiten te verzelfstandigen, in een aparte entiteit onder te brengen en met dedicated management kunnen we de groei versnellen”, stelt Luijckx.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.