René Viscaal overleden

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Rene Viscaal 2023
De Viscaal Groep uit Enter werd opgericht door René Viscaal samen met zijn zus Anja en broer Jeroen. (Foto: Wevi)

Maandag 2 januari is René Viscaal overleden. Viscaal was de directeur van de Viscaal groep. Hij is 62 jaar geworden.

De Viscaal Groep uit Enter werd bijna 35 jaar geleden opgericht door René Viscaal samen met zijn zus Anja en broer Jeroen. Het bedrijf is voornamelijk actief in de automotive sector en heeft een grote import- en export divisie in Duitsland. Ook mobiliteitsbedrijf Wevi is onderdeel van de Viscaal Groep. Wevi is opgericht in samenwerking met bouwbedrijf VolkersWessels. Het bedrijf groeide uit tot een van de grootste proactieve zakelijke mobiliteitspartners van Nederland. Wevi staat op plek 15 in de Automotive Leasemaatschappij Top 60.

“René was altijd alleen maar positief over het leven en hij heeft van zijn jongensdroom zijn werk kunnen maken, het team zet het bedrijf voort. Hij was een rasondernemer uit de buitencategorie. Hij was een bijzonder en optimistisch mens die bekend stond om zijn anders denken in de markt en zijn positieve benadering”, aldus het bedrijf in een reactie.

Op 6 januari is er een mogelijkheid om afscheid te nemen tussen 18.30 en 20.30 uur in Hangar 10 op Vliegbasis Twenthe.

René Viscaal overleden | Automotive Online

René Viscaal overleden

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Rene Viscaal 2023
De Viscaal Groep uit Enter werd opgericht door René Viscaal samen met zijn zus Anja en broer Jeroen. (Foto: Wevi)

Maandag 2 januari is René Viscaal overleden. Viscaal was de directeur van de Viscaal groep. Hij is 62 jaar geworden.

De Viscaal Groep uit Enter werd bijna 35 jaar geleden opgericht door René Viscaal samen met zijn zus Anja en broer Jeroen. Het bedrijf is voornamelijk actief in de automotive sector en heeft een grote import- en export divisie in Duitsland. Ook mobiliteitsbedrijf Wevi is onderdeel van de Viscaal Groep. Wevi is opgericht in samenwerking met bouwbedrijf VolkersWessels. Het bedrijf groeide uit tot een van de grootste proactieve zakelijke mobiliteitspartners van Nederland. Wevi staat op plek 15 in de Automotive Leasemaatschappij Top 60.

“René was altijd alleen maar positief over het leven en hij heeft van zijn jongensdroom zijn werk kunnen maken, het team zet het bedrijf voort. Hij was een rasondernemer uit de buitencategorie. Hij was een bijzonder en optimistisch mens die bekend stond om zijn anders denken in de markt en zijn positieve benadering”, aldus het bedrijf in een reactie.

Op 6 januari is er een mogelijkheid om afscheid te nemen tussen 18.30 en 20.30 uur in Hangar 10 op Vliegbasis Twenthe.