Jesper Schuijt nieuwe general manager bij Porsche Centrum Amsterdam

Porsche • Schuijt werkt sinds 2021 bij het Porsche-bedrijf in Amsterdam als sales manager.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Porsche Centrum Amsterdam)

Jesper Schuijt is sinds 1 juni aangesteld als general manager van Porsche Centrum Amsterdam. Dit maakt het bedrijf deze week bekend.

Schuijt werkt sinds 2021 bij de Porsche-vestiging in Amsterdam als sales manager en maakt nu de stap naar general manager. Voor zijn periode in Amsterdam, werkte hij als sales manager voor Porsche Centrum Leusden.

“In april werd ik benaderd voor deze rol. Het is altijd al mijn droom geweest om deze functie binnen Porsche te vervullen. Ik ben niet van plan om veel te veranderen aan de manier waarop we hier werken en met elkaar omgaan. We hebben een gedreven, jong team met veel potentie voor de toekomst,” aldus Schuijt.

Porsche telt meerdere verkoopcentra op verschillende locaties in Nederland, waaronder in Brabant, Gelderland, en Twente.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.