Onno Bierhoff vertrekt per direct bij Arval Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Onno Bierhoff. (Foto: Arval)

General manager Onno Bierhoff vertrekt met onmiddellijke ingang bij leasemaatschappij Arval Nederland. Dat meldt de leasemaatschappij vandaag. Er worden geen mededelingen gedaan over de reden van vertrek.

Bierhoff wordt op interim-basis opgevolgd door Marcus Schulz, die daarnaast zijn huidige functie van regional general manager voor de NLDACH-regio (Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland) blijft bekleden.

Bierhoff volgde in 2019 Liam Donnelly op.

Arval is in grootte de zevende leasemaatschappij van Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Onno Bierhoff vertrekt per direct bij Arval Nederland | Automotive Online

Onno Bierhoff vertrekt per direct bij Arval Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Onno Bierhoff. (Foto: Arval)

General manager Onno Bierhoff vertrekt met onmiddellijke ingang bij leasemaatschappij Arval Nederland. Dat meldt de leasemaatschappij vandaag. Er worden geen mededelingen gedaan over de reden van vertrek.

Bierhoff wordt op interim-basis opgevolgd door Marcus Schulz, die daarnaast zijn huidige functie van regional general manager voor de NLDACH-regio (Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland) blijft bekleden.

Bierhoff volgde in 2019 Liam Donnelly op.

Arval is in grootte de zevende leasemaatschappij van Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.