Rosalie van de Nieuwenhof wint Geerlig Riemerprijs

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Rosalie van de Nieuwenhof. (Foto: IVA Driebergen)

Rosalie van de Nieuwenhof heeft de veertigste Geerlig Riemerprijs gewonnen. 

Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan een IVA-student die, naar het oordeel van zijn of haar medestudenten én docenten, beschikt over een opvallend goede combinatie van intellectuele gaven en sociale vaardigheden.

“Het bestuur van de Stichting IVA-Jubileumfonds (dat de prijs uitreikt, red) heeft met bijzonder veel genoegen het advies van studenten en docenten overgenomen. Rosalie is sociaal, initiatiefrijk, positief, ondernemend, staat klaar voor anderen, neemt vaak het voortouw bij de organisatie van activiteiten. Als bestuurslid van studievereniging LIVA heeft de kandidaat een belangrijke bijdrage geleverd aan het verenigingsleven op de IVA. De waardering hiervoor onder de studenten en docenten is groot.”

De prijs werd in 1980 – bij het 50-jarig jubileum van de IVA – geïntroduceerd als eerbetoon aan de oprichter van het Instituut, de heer Geerlig Riemer.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.