Oud maar wendbaar: opleidingen binnen de automotive

Onderwijs • Termen zoals artificial intelligence (AI), het agentuurmodel en de elektrificatie van de vloot zijn onderwerpen die je tien jaar geleden niet meekreeg op een opleiding. En dus moeten medewerkers in de branche blijven leren, vinden opleidingsinstituten IVA en Innovam.
Robert Smid Robert Smid
(Foto: IVA)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Oud maar wendbaar: opleidingen binnen de automotive | Automotive Online

Oud maar wendbaar: opleidingen binnen de automotive

Onderwijs • Termen zoals artificial intelligence (AI), het agentuurmodel en de elektrificatie van de vloot zijn onderwerpen die je tien jaar geleden niet meekreeg op een opleiding. En dus moeten medewerkers in de branche blijven leren, vinden opleidingsinstituten IVA en Innovam.
Robert L. Smid Robert L. Smid
(Foto: IVA)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.