Joan Janssens nieuwe directeur IVA

Jeroen Vos Jeroen Vos
Joan Janssen (links) volgt Joop Iriks (rechts) op als algemeen directeur van IVA Driebergen. (Foto: IVA)

Joan Janssens is vanaf deze maand algemeen directeur van IVA Driebergen. Hij volgt Joop Iriks op, die 2,5 jaar geleden interim algemeen directeur werd, en met pensioen gaat. Dat maakt de onderwijsinstelling bekend.

Janssens maakt lid uit van het managementteam van de IVA. Hij bekleedde in het verleden diverse directiefuncties in het onderwijs bij onder andere Hanzehogeschool Groningen en als rector van het Canisius College in Nijmegen.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Joan Janssens nieuwe directeur IVA | Automotive Online

Joan Janssens nieuwe directeur IVA

Jeroen Vos Jeroen Vos
Joan Janssen (links) volgt Joop Iriks (rechts) op als algemeen directeur van IVA Driebergen. (Foto: IVA)

Joan Janssens is vanaf deze maand algemeen directeur van IVA Driebergen. Hij volgt Joop Iriks op, die 2,5 jaar geleden interim algemeen directeur werd, en met pensioen gaat. Dat maakt de onderwijsinstelling bekend.

Janssens maakt lid uit van het managementteam van de IVA. Hij bekleedde in het verleden diverse directiefuncties in het onderwijs bij onder andere Hanzehogeschool Groningen en als rector van het Canisius College in Nijmegen.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.