Harm Nieboer stapt over naar LKQ Fource

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Harm Nieboer wordt verantwoordelijk voor de concepten Moobi en Autobandenpartner. (Foto: Fource)

Harm Nieboer is per 2 mei bij LKQ Fource begonnen als head of workshops concepts Nederland. Dat meldt de onderdelendistributeur vandaag in een persbericht.

Nieboer was sinds 2018 verantwoordelijk voor de garageformule Eurorepar Car Service van Stellantis, waar hij eerder maand werd opgevolgd door Jean-Paul Teunissen. Daarvoor was hij betrokken bij de formules Profile Tyrecenter en James Autoservice.

Bij LKQ Fource wordt Nieboer verantwoordelijk voor de concepten Moobi en Autobandepartner. “Beide concepten hebben veel potentie en bieden volop mogelijkheden in de markt”, aldus Nieboer. LKQ ging afgelopen najaar van start met de EV-formule Moobi en lanceerde in 2020 het concept Autobandenpartner voor de vrije garagist. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Harm Nieboer stapt over naar LKQ Fource | Automotive Online

Harm Nieboer stapt over naar LKQ Fource

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Harm Nieboer wordt verantwoordelijk voor de concepten Moobi en Autobandenpartner. (Foto: Fource)

Harm Nieboer is per 2 mei bij LKQ Fource begonnen als head of workshops concepts Nederland. Dat meldt de onderdelendistributeur vandaag in een persbericht.

Nieboer was sinds 2018 verantwoordelijk voor de garageformule Eurorepar Car Service van Stellantis, waar hij eerder maand werd opgevolgd door Jean-Paul Teunissen. Daarvoor was hij betrokken bij de formules Profile Tyrecenter en James Autoservice.

Bij LKQ Fource wordt Nieboer verantwoordelijk voor de concepten Moobi en Autobandepartner. “Beide concepten hebben veel potentie en bieden volop mogelijkheden in de markt”, aldus Nieboer. LKQ ging afgelopen najaar van start met de EV-formule Moobi en lanceerde in 2020 het concept Autobandenpartner voor de vrije garagist. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.