Na managing director ook president Hyundai Nederland weg

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Jungpyo Lee is de nieuwe president voor Hyundai Motor Nederland. (Foto: Hyundai)

Dong Hwan Shin is vertrokken als president van Hyundai Nederland, hij keert terug naar Korea. Eerder dit jaar vertrok ook al managing director Berend Jan Hoekman. Jungpyo Lee is aangesteld als nieuwe president voor Hyundai Motor Nederland. Dat meldt de importeur. Voor Hoekman is nog geen vervanger gevonden.

Lee (47) was de afgelopen twee jaar head of sales operations bij Hyundai Motor Europe. 

Bij Hyundai Nederland rommelt het tussen dealers en importeur. Ook heeft de importeur nog een groot aantal Kona’s EV op voorraad staan. Het leidde mede tot het vertrek van Hoekman.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Na managing director ook president Hyundai Nederland weg | Automotive Online

Na managing director ook president Hyundai Nederland weg

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Jungpyo Lee is de nieuwe president voor Hyundai Motor Nederland. (Foto: Hyundai)

Dong Hwan Shin is vertrokken als president van Hyundai Nederland, hij keert terug naar Korea. Eerder dit jaar vertrok ook al managing director Berend Jan Hoekman. Jungpyo Lee is aangesteld als nieuwe president voor Hyundai Motor Nederland. Dat meldt de importeur. Voor Hoekman is nog geen vervanger gevonden.

Lee (47) was de afgelopen twee jaar head of sales operations bij Hyundai Motor Europe. 

Bij Hyundai Nederland rommelt het tussen dealers en importeur. Ook heeft de importeur nog een groot aantal Kona’s EV op voorraad staan. Het leidde mede tot het vertrek van Hoekman.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.