Solera wijzigt organisatie: directeur Fred Slikker gaat naar Digitentity

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Fred Slikker is directeur geworden van Digidentity. (Foto: Solera)

Solera heeft een aantal wijzigingen in zijn organisatie doorgevoerd. Directeur Fred Slikker is per 1 december benoemd tot de nieuwe managing director van Digitentity, onderdeel van Solera dat zich bezighoudt met digitale identiteit. Fernando Pernigo zal Slikker opvolgen als area managing director. Penigo werkt meer dan 18 jaar bij het bedrijf. Dat meldt het data- en softwarebedrijf vandaag.

Fred Slikker was sinds januari 2017 directeur bij Solera Nederland en werkte daarvoor onder andere bij Microsoft. 

Om sneller te kunnen innoveren, processen te kunnen maximaliseren en meer efficiency te bereiken, heeft Solera de Europese organisatie opgedeeld in twee divisies: verzekeraars & lease, netwerken & OEM. Het bedrijf denkt de klantvraag op deze manier beter te kunnen managen.

Solera Nederland maakt deel uit van de Amerikaanse Solera Holding, die wereldwijd actief is op het gebied van data en software voor onder andere de automotive sector. In Nederland is Solera onder andere bekend van Autodata, Market Scan en Audatex, het calculatiemodel voor de schadesector. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Solera wijzigt organisatie: directeur Fred Slikker gaat naar Digitentity | Automotive Online

Solera wijzigt organisatie: directeur Fred Slikker gaat naar Digitentity

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Fred Slikker is directeur geworden van Digidentity. (Foto: Solera)

Solera heeft een aantal wijzigingen in zijn organisatie doorgevoerd. Directeur Fred Slikker is per 1 december benoemd tot de nieuwe managing director van Digitentity, onderdeel van Solera dat zich bezighoudt met digitale identiteit. Fernando Pernigo zal Slikker opvolgen als area managing director. Penigo werkt meer dan 18 jaar bij het bedrijf. Dat meldt het data- en softwarebedrijf vandaag.

Fred Slikker was sinds januari 2017 directeur bij Solera Nederland en werkte daarvoor onder andere bij Microsoft. 

Om sneller te kunnen innoveren, processen te kunnen maximaliseren en meer efficiency te bereiken, heeft Solera de Europese organisatie opgedeeld in twee divisies: verzekeraars & lease, netwerken & OEM. Het bedrijf denkt de klantvraag op deze manier beter te kunnen managen.

Solera Nederland maakt deel uit van de Amerikaanse Solera Holding, die wereldwijd actief is op het gebied van data en software voor onder andere de automotive sector. In Nederland is Solera onder andere bekend van Autodata, Market Scan en Audatex, het calculatiemodel voor de schadesector. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.