Patrick van Duijnhoven directeur Key Accounts bij Bovemij

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Patrick van Duijnhoven. (Foto: Bovemij)

Patrick van Duijnhoven is aangesteld als directeur Key Accounts van Bovemij, een nieuwe functie binnen de commerciële organisatie van Bovemij. Van Duijnhoven heeft als taak om de commerciële organisatie “verder te professionaliseren”. Dat meldt Bovemij vandaag. Eerder deze maand werd de komst van twee nieuwe commissarissen bevestigd, waaronder Broekhuis-ceo Jaco Remijn.

Van Duijnhoven werkte ruim 20 jaar bij ABN Amro. Daar bekleedde hij diverse commerciële management- en directiefuncties. De eerste 9 jaar werkte hij in de verzekeringstak en daarna in het bancaire bedrijf, waarvan de laatste drie jaar als Directeur Transport & Logistiek. Van Duijnhoven: “Het snijvlak van data, platforms, financieringen en verzekeringen waarop Bovemij zich beweegt, vind ik uitermate interessant.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Patrick van Duijnhoven directeur Key Accounts bij Bovemij | Automotive Online

Patrick van Duijnhoven directeur Key Accounts bij Bovemij

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Patrick van Duijnhoven. (Foto: Bovemij)

Patrick van Duijnhoven is aangesteld als directeur Key Accounts van Bovemij, een nieuwe functie binnen de commerciële organisatie van Bovemij. Van Duijnhoven heeft als taak om de commerciële organisatie “verder te professionaliseren”. Dat meldt Bovemij vandaag. Eerder deze maand werd de komst van twee nieuwe commissarissen bevestigd, waaronder Broekhuis-ceo Jaco Remijn.

Van Duijnhoven werkte ruim 20 jaar bij ABN Amro. Daar bekleedde hij diverse commerciële management- en directiefuncties. De eerste 9 jaar werkte hij in de verzekeringstak en daarna in het bancaire bedrijf, waarvan de laatste drie jaar als Directeur Transport & Logistiek. Van Duijnhoven: “Het snijvlak van data, platforms, financieringen en verzekeringen waarop Bovemij zich beweegt, vind ik uitermate interessant.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.