Evert Jan Stagge vertrekt bij Spuigroep

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Evert Jan Stagge was sinds 2015 in dienst bij Spuigroep. (Foto: Viola Robbemondt)

Evert Jan Stagge is met ingang van deze maand weg als commercieel directeur bij Spuigroep. Dat meldt het bedrijf vandaag aan Automotive. Spuigroep gaat de functie vooralsnog niet opnieuw invullen. 

Stagge werkt sinds 2015 voor Spuigroep, dat toen Markeur kocht. Stagge was aandeelhouder in Markeur-dochter Autoschadehuis. In de eerste jaren was hij directeur bij Autoschadehuis en later werd hij commercieel directeur binnen de holding. Stagge heeft zijn belang in Autoschadehuis verkocht aan Spuigroep.

Spuigroep-ceo Leo van Beukering meldt Stagge te bedanken voor zijn bijdrage. “Wij wensen hem veel succes bij de toekomstige invulling van zijn persoonlijke ambities.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Evert Jan Stagge vertrekt bij Spuigroep | Automotive Online

Evert Jan Stagge vertrekt bij Spuigroep

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Evert Jan Stagge was sinds 2015 in dienst bij Spuigroep. (Foto: Viola Robbemondt)

Evert Jan Stagge is met ingang van deze maand weg als commercieel directeur bij Spuigroep. Dat meldt het bedrijf vandaag aan Automotive. Spuigroep gaat de functie vooralsnog niet opnieuw invullen. 

Stagge werkt sinds 2015 voor Spuigroep, dat toen Markeur kocht. Stagge was aandeelhouder in Markeur-dochter Autoschadehuis. In de eerste jaren was hij directeur bij Autoschadehuis en later werd hij commercieel directeur binnen de holding. Stagge heeft zijn belang in Autoschadehuis verkocht aan Spuigroep.

Spuigroep-ceo Leo van Beukering meldt Stagge te bedanken voor zijn bijdrage. “Wij wensen hem veel succes bij de toekomstige invulling van zijn persoonlijke ambities.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.