Financieel directeur Van der Wal weg bij Bovag

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Van der Wal werkte sinds 2017 voor Bovag. (Foto: Bovag)

Francien van der Wal is deze maand vertrokken als financieel directeur bij de Bovag. Dat bevestigt de brancheorganisatie aan Automotive. Van der Wal was sinds sinds zomer 2017 cfo van de organisatie.

Bovag meldt dat het vertrek “in goed overleg” plaatsvindt. “Gezamenlijk is vastgesteld dat de ideeën inzake het beleid voor de Bovag-organisatie te zeer uiteenlopen. Het verenigingsbestuur van Bovag is Francien erkentelijk voor haar inzet en betrokkenheid als het gaat om de Bovag-financiën en wenst haar veel succes in het vervolg van haar carrière”, schrijft de organisatie..

Er is nog geen opvolger voor Van der Wal aangesteld.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Financieel directeur Van der Wal weg bij Bovag | Automotive Online

Financieel directeur Van der Wal weg bij Bovag

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Van der Wal werkte sinds 2017 voor Bovag. (Foto: Bovag)

Francien van der Wal is deze maand vertrokken als financieel directeur bij de Bovag. Dat bevestigt de brancheorganisatie aan Automotive. Van der Wal was sinds sinds zomer 2017 cfo van de organisatie.

Bovag meldt dat het vertrek “in goed overleg” plaatsvindt. “Gezamenlijk is vastgesteld dat de ideeën inzake het beleid voor de Bovag-organisatie te zeer uiteenlopen. Het verenigingsbestuur van Bovag is Francien erkentelijk voor haar inzet en betrokkenheid als het gaat om de Bovag-financiën en wenst haar veel succes in het vervolg van haar carrière”, schrijft de organisatie..

Er is nog geen opvolger voor Van der Wal aangesteld.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.