Vrouwelijke leden uit Raad van Bestuur Leaseplan

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Yolanda Paulissen (links) en Franca Vossen verlaten Leaseplan (foto: Linkedin)

Franca Vossen, chief risk officer, en Yolanda Paulissen, chief strategic finance & investor relations officer, verlaten de Raad van Bestuur van Leaseplan. Dat heeft de leasemaatschappij vandaag bekendgemaakt. Beide MT-leden waren sinds 2017 in functie.

Het bedrijf wil geen reden geven voor het vertrek van de vrouwelijke helft van de Raad van Bestuur. De overgebleven leden zijn ceo Tex Gunning en cfo Jochen Sutor, die in juli aantrad. De taken van Vossen en Paulissen worden ad interim waargenomen door Jochen Sutor, vertelt Michael Lightfoot, chief corporate affairs van Leaseplan, aan Automotive. 

De Raad van Commissarissen zal binnenkort de bestuursstructuur van Leaseplan evalueren, meldt Lightfoot. “Daarbij zullen wij ook weer kijken naar het aandeel vrouwen in de top. Daar hebben wij als Leaseplan altijd veel aandacht voor gehad.”

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Vrouwelijke leden uit Raad van Bestuur Leaseplan | Automotive Online

Vrouwelijke leden uit Raad van Bestuur Leaseplan

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Yolanda Paulissen (links) en Franca Vossen verlaten Leaseplan (foto: Linkedin)

Franca Vossen, chief risk officer, en Yolanda Paulissen, chief strategic finance & investor relations officer, verlaten de Raad van Bestuur van Leaseplan. Dat heeft de leasemaatschappij vandaag bekendgemaakt. Beide MT-leden waren sinds 2017 in functie.

Het bedrijf wil geen reden geven voor het vertrek van de vrouwelijke helft van de Raad van Bestuur. De overgebleven leden zijn ceo Tex Gunning en cfo Jochen Sutor, die in juli aantrad. De taken van Vossen en Paulissen worden ad interim waargenomen door Jochen Sutor, vertelt Michael Lightfoot, chief corporate affairs van Leaseplan, aan Automotive. 

De Raad van Commissarissen zal binnenkort de bestuursstructuur van Leaseplan evalueren, meldt Lightfoot. “Daarbij zullen wij ook weer kijken naar het aandeel vrouwen in de top. Daar hebben wij als Leaseplan altijd veel aandacht voor gehad.”

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.