Daniëlle Dieben nieuwe directeur Mini Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Dieben werkt sinds 2004 voor de importeur. (Foto: BMW)

Daniëlle Dieben is met ingang van januari de nieuwe head of Mini Nederland. Ze treedt daarmee toe tot de directie van BMW Group Nederland. Dat meldt de importeur vandaag. Dieben volgt Bart Verhoef op, die zijn carrière bij BMW Group voortzet als general manager Mini in België en Luxemburg.

Dieben werkt al sinds 2004 voor de importeur. Ze was onder meer brandmanager Mini, manager CRM en manager Customer Experience. Sinds 2017 was ze manager Marketing & Sales Services bij BMW Financial Services.

“Daniëlle heeft veel energie, creativiteit en enthousiasme”, zegt algemeen directeur Stefanie Wurst. “Ze heeft daarnaast een holistische blik en kan heel goed situaties vanuit verschillende perspectieven benaderen. Ideale eigenschappen om de toekomst van Mini vorm te geven.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Daniëlle Dieben nieuwe directeur Mini Nederland | Automotive Online

Daniëlle Dieben nieuwe directeur Mini Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Dieben werkt sinds 2004 voor de importeur. (Foto: BMW)

Daniëlle Dieben is met ingang van januari de nieuwe head of Mini Nederland. Ze treedt daarmee toe tot de directie van BMW Group Nederland. Dat meldt de importeur vandaag. Dieben volgt Bart Verhoef op, die zijn carrière bij BMW Group voortzet als general manager Mini in België en Luxemburg.

Dieben werkt al sinds 2004 voor de importeur. Ze was onder meer brandmanager Mini, manager CRM en manager Customer Experience. Sinds 2017 was ze manager Marketing & Sales Services bij BMW Financial Services.

“Daniëlle heeft veel energie, creativiteit en enthousiasme”, zegt algemeen directeur Stefanie Wurst. “Ze heeft daarnaast een holistische blik en kan heel goed situaties vanuit verschillende perspectieven benaderen. Ideale eigenschappen om de toekomst van Mini vorm te geven.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.