Aigline James nieuwe managing director PSA Nederland

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Aigline James volgt Stéphane Levi op in Nederland. (foto: PSA)

Française Aigline James (40) is per 1 juli benoemd tot managing director van PSA Nederland. Zij wordt daarmee verantwoordelijk voor de merken Opel, Peugeot, Citroën en DS. Dit meldt PSA.

James werkt sinds 2004 voor PSA: aanvankelijk in Frankrijk in diverse posities, maar sinds 2017 als managing director van de merken Citroën en DS in Oostenrijk.

Zij volgt Stéphane Levi op, die managing director was van PSA Benelux. Levi wordt nu verantwoordelijk voor PSA België. Lees hier: De PSA-merken bleven in 2018 achter bij de grote ambities.

De herverdeling van taken hangt samen met de integratie van Opel in Peugeot-Citroën. Opel Nederland verhuist in de loop van deze zomer van Breda naar het hoofdkantoor van PSA Nederland in Amsterdam. Daarmee ontstaat een nieuwe organisatie. De huidige managing directors van Opel, Peugeot, Citroën en DS zullen in de nieuwe organisatie als brand directors aan James rapporteren.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.