PSA-formule Eurorepar naar 120 leden

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Het Eurorepar-netwerk breidt steeds verder uit. (Foto: Eurorepar)

In de afgelopen maanden hebben negen autobedrijven zich aangesloten bij Eurorepar, het universele garageconcept van autofabrikant Stellantis/PSA. Dat meldt Eurorepar.

Alle nieuwe deelnemers zijn al dealer van één of meerdere van de PSA-merken Peugeot, Citroën of Opel. Het gaat om PSA-dealer Bouwman in Ommen, Opel-dealer Hartgerink in Haaksbergen, PSA-dealer Versteeg Buurman in Nunspeet (dat met een andere vestiging al deelnemer was), Opel Auto Jetten in Cuijk, Peugeot Nefkens in ’s Hertogenbosch, Peugeot Davo in Voorburg, Citroën-dealer Broere in Krimpen aan den IJssel, Peugeot Nefkens in Assen en Citroën-dealer Stroeve in Coevorden.Bekijk hier het Automotive Garageformule-overzicht.

De formule is zeker niet voorbehouden aan dealers, benadrukt formulemanager Harm Nieboer aan Automotive. “De helft van de deelnemers is universeel autobedrijf. We zien nu wel een toegenomen belangstelling vanuit de dealerhoek; het besef dat de aftersales echt de kurk is waar een bedrijf op drijft wordt groter en daarom zoeken ze een verbreding van de klantportolio.”

Eerder liet de formulemanager al aan Automotive weten dit jaar op de 140 vestigingen uit te willen komen.Via de Formulekiezer kunnen autobedrijven checken welke formule het beste bij ze past.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

PSA-formule Eurorepar naar 120 leden | Automotive Online

PSA-formule Eurorepar naar 120 leden

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Het Eurorepar-netwerk breidt steeds verder uit. (Foto: Eurorepar)

In de afgelopen maanden hebben negen autobedrijven zich aangesloten bij Eurorepar, het universele garageconcept van autofabrikant Stellantis/PSA. Dat meldt Eurorepar.

Alle nieuwe deelnemers zijn al dealer van één of meerdere van de PSA-merken Peugeot, Citroën of Opel. Het gaat om PSA-dealer Bouwman in Ommen, Opel-dealer Hartgerink in Haaksbergen, PSA-dealer Versteeg Buurman in Nunspeet (dat met een andere vestiging al deelnemer was), Opel Auto Jetten in Cuijk, Peugeot Nefkens in ’s Hertogenbosch, Peugeot Davo in Voorburg, Citroën-dealer Broere in Krimpen aan den IJssel, Peugeot Nefkens in Assen en Citroën-dealer Stroeve in Coevorden.Bekijk hier het Automotive Garageformule-overzicht.

De formule is zeker niet voorbehouden aan dealers, benadrukt formulemanager Harm Nieboer aan Automotive. “De helft van de deelnemers is universeel autobedrijf. We zien nu wel een toegenomen belangstelling vanuit de dealerhoek; het besef dat de aftersales echt de kurk is waar een bedrijf op drijft wordt groter en daarom zoeken ze een verbreding van de klantportolio.”

Eerder liet de formulemanager al aan Automotive weten dit jaar op de 140 vestigingen uit te willen komen.Via de Formulekiezer kunnen autobedrijven checken welke formule het beste bij ze past.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.