Victor Muller: ‘Geen flikker aantrekken van calvinisme’

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Jerry

    Vicor muller blijft een grote mond houden. Toen hij Saab overnam en de mensen die vertelde dat lukt je niet noemde hij ze Donald Duck`s. Nu is het weer calvinisme pfff. Hou je grote waffel! Maar een wonderboy is het zeker.

  • Steven

    Een deal doen is niet zo vreselijk moeilijk. Maar een overgenomen bedrijf laten renderen en de overnamesom terugverdienen is een ander verhaal. Muller is vooral goed in het verkopen van zichzelf en megalomane praatjes.