Bernard van Walsem weg bij Brezan

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Jaap Smit

    Het is dan eindelijk zo ver! Waar diversen leveranciers diep voor de in de buidel wilden tasten is dan toch gebeurd. De tijden van de USSR/de Muur zijn eindelijk voorbij. De man met dictorialen trekjes heeft eindelijk zelf ingezien dat een vertrek het beste is. Uiteindelijk heeft hij het niet kunnen bolwerken.

  • Bas Schutters

    Beste Bernhard,
    Van harte gefeliciteerd namens alle leveranciers in automotive! Wat ons altijd bij zal blijven is jouw manier van zaken doen, altijd sympathiek, eerlijk, oprecht en respectvol! Je was bereid om in oplossingen te denken voor beide partijen.
    We zullen je heel erg gaan missen. Het zou zo maar 1 april kunnen zijn…….